Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

61-58 ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ,ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ (ΦΙΛΙΚΟ)

Νίκη τόνωσης ηθικού έμοιαζε η χθεσινοβραδινή για τους εφήβους του Μίλωνα.
Είδαμε μια ομάδα με αρκετές αρετές και επίσης πολλαπλές επιλογές,ικανές να κρατήσουν τη διαφορά που δημιουργήθηκε από την αρχή του αγώνα.
Οι πράσινοι έδειξαν κατά διαστήματα μεγάλη δυναμική απέναντι στον σταθερό και ισχυρό μέσα στη ρακέτα Δούκα.
Ουσιαστικά ήταν ''μάχη'' δυο μπασκετικών ''σχολών''....οι πράσινοι του νότου έπαιζαν αρκετό μπάσκετ πριν τις τελικές ενώ ο Δούκας είχε κοφτές σταθερές μπαλιές που έδιναν ευκαιρίες για γρηγορότερο σκοράρισμα που όμως έπεφτε πάνω στην πολλαπλή άμυνα του Μίλωνα.
Φυσικά και η άμυνα του Δούκα είχε πολλές αρετές,όμως κατά διαστήματα η δυναμική του Μίλωνα επανατροφοδοτούσε τη διαφορά.
Καλό παιχνίδι με διακυμάνσεις ταχυτήτων,με τον Μίλωνα να γκαζώνει αρχικά και να δημιουργεί διαφορά δέκα πόντων κι έπειτα τον Δούκα να εκμεταλλεύεται τις αλλαγές πεντάδων των πράσινων και να την ψαλιδίζει.
Ο Μίλωνας φαίνεται ανθεκτικός και συντονισμένος έχοντας στο τιμόνι δυο πολύπειρους μπασκετμπολίστες,τον Άκη Μητρόπουλο και το Σταύρο Βαρυπάτη.Μοιάζει να βρίσκει τρόπους να υπερνικά το συνεχές και παραδοσιακό κλωθογύρισμα της μπάλας μέχρι την τελική κι ελπίζουμε να δούμε παιχνίδι κοφτών μπαλιών και γρήγορο μπάσκετ, όσο κι αν αυτό μπορεί να μην είναι στη φιλοσοφία των πράσινων,πάντως δίνει ομορφιά και θέαμα και εν μέρει το είδαμε στην ομάδα του Δούκα.
Ευχόμαστε καλή αγωνιστική και σχολική χρονιά στους εφήβους και των δύο ομάδων κι ελπίζουμε οι πράσινοι να ανέβουν εκεί που αξίζει ο Μίλωνας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου